Kwaliteit

foto

Economisch en ecologisch verantwoord

Wij willen op economisch en ecologisch verantwoorde wijze producten leveren waarmee onze klant tevreden is. Om concurrerend te blijven stellen wij ons in op een voortdurende toename van producteisen en veranderde markten.

Lees meer over ons

foto

Gecertificeerd & kwaliteit

Sinds juni 2012 zijn wij ISO gecertificeerd en beschikken daarbij over een gedocumenteerd en geïmplementeerd kwaliteitsmanagementsysteem. In juni 2021 hebben we de laatste certificering gehaald conform de norm NEN-EN-ISO 9001:2015.

Daarnaast zijn wij continu bezig met het opwaarderen en optimaliseren van processen zodat wij de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Tevens worden wij door onze grootste klanten jaarlijks geaudit.

Neem contact op

foto

The Performance of Precision

Elke stap in ons productieproces wordt vastgelegd in ons ERP-systeem. Wij bestellen uitsluitend bij de door ons geselecteerde leveranciers zodat de kwaliteit van het materiaal en de behandeling gewaarborgd is. De prestaties worden structureel gemonitord. Tevens is het geen enkel probleem om de klant te voorzien van meetrapporten, materiaalcertificaten, RoHS verklaringen, CoC rapporten of andere performance data. 100% traceerbaarheid gegarandeerd. Wij beschikken over een geheel geklimatiseerde meetkamer en werkplaats.

Neem contact op

foto
Sluiten