Over SAM Precision

foto

Wie is SAM Precision? 

Wij zijn een gepassioneerd team met een enorme drive voor innovatie en high tech machining. SAM Precision is een familiebedrijf dat in 40 jaar uitgegroeid is tot een technologisch hoogwaardig bedrijf met persoonlijke touch, dat door middel van vooruitstrevende high tech machining een toppositie onder de Nederlandse verspaningsbedrijven heeft verworven.

In 2024 zijn we overgenomen door de Dumaco Group, waardoor we onze positie versterken en onze klanten een breder scala aan verspaningsoplossingen kunnen bieden. Dumaco staat bekend als specialist in metaalbewerking, constructies en machinebouw, met de kracht van samenwerking tussen vestigingen voor specialistische bewerkingen zoals; engineering, lasersnijden, zetten, lassen en nog veel meer.

Neem contact op

foto
bekijk onze video

Onze focus

De focus van het bedrijf ligt op het frezen en draaien van fijnmechanische componenten met een hoge nauwkeurigheid. Met ruim 30 gemotiveerde vakmensen, vervaardigen we ultra precieze onderdelen voor de toeleveringsindustrie. Daarnaast zijn we actief met het opleiden van BBL-studenten en het enthousiasmeren van jeugd. 

SAM Precision is dé specialist in het verspanen van exotische materialen t/m 70 HRC. Onze meerwaarde binnen de toeleveringsbranche ligt in kwaliteit, flexibiliteit en innovatie. Met onze expertise en ervaring denken wij graag mee met de klant om het proces te optimaliseren en te verbeteren. Wij treden zo op als waardevolle sparringspartner voor de klant met een langdurige samenwerking als doel.

Bekijk onze disclipines

foto

Kenmerkend voor SAM:

  • Informeel, persoonlijk en professioneel
  • Ambitieus en een voortdurende drive voor innovatie
  • Betrokken en waardevol als sparringspartner
  • Servicegericht en betrouwbaar
  • Flexibele instelling
  • Hoogwaardige kwaliteit met hoge nauwkeurigheid
  • Specialist in het verspanen van exotische materialen
  • Nieuwste technologieën in huis
  • Vol geautomatiseerd 24/7 machinepark

Bekijk onze disclipines

foto

Onze vakmensen

Er wordt maximaal ingezet op training om de nieuwste ontwikkelingen in de technologie, in de praktijk toe te passen. Wij zijn daarin loyaal en willen permanent investeren in onze mensen. Voor velen van hen zijn wij dan ook nog steeds vanaf hun schooltijd de eerste werkgever. Onze mensen worden bij nieuwe investeringen betrokken zodat de investering ook door hen gedragen wordt.

Als erkend leerbedrijf zijn wij continu op zoek naar jong talent! Wij werken nauw samen met scholen in de regio. Zo bieden wij leerlingen de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de verspaning en word je intensief begeleid door onze praktijkopleider.

Ben je geïnteresseerd in een rondleiding, BBL leer-werktraject of (afstudeer)stage bij ons? Stuur dan een mail met je motivatie en CV naar myrle@samprecision.nl.

Alle vacatures

foto
Sluiten